Friday, July 9, 2010

New Post!

Salam.... :D

Okey..
first sekali aku nak cakap ni entry baru aku.
yang lama-lama punya semua aku dah buang.
bukan apa,
kisah lama...
aku malas nk ingat balik.
hehe..

second..
kat sini aku akan postkan segala apa yang aku dah buat(ditujukan apa yang aku dah masak ea...keh2)
but2...
aku tahu aku tak pandai sangat nak bake2 ni..
tapi2...
aku akan try...
^^

ohh yaa... maybe tak selalu kot..
trial just around the corner je...
"Saya Paling Macho" pun dah nak dekat..
adui...
takut au..
hehe...

oh2...
sorry kalau ape yang aku taip2 kat sini tak berape nak best.
bahasa pun tunggang langgang je..
sorry sangat2 ea.
saya budak masih belajar! :)

okeh..
dalam masa empat puluh lapan jam akan datang saya akan menaip kembali oke!
janeeee~~


1 comment:

izzad b* said...

ahahah.salam berkenalan~